Revero 1 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 (edytowane) Mam problem z plikiem messages.yml ponieważ po przetłumaczeniu go wyskakują mi błędy i nie wiem co mam zrobić. Z góry dziękuję za pomoc. Błędy w konsoli: Spoiler Plik messages.yml Edytowane 30 czerwca 2020 przez Wojciu Przenoszę plik językowy na https://code.skript.pl/ Notatka dodana przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciu 72 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 no_permission_setparent_others: '&cNie masz uprawnien do dziedziczenia po regionach nie jestes wlascicielem. Brakuje ci znaku zamykającego, więc wystarczy dodać ' na końcu, linia 50. Revero 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Revero 1 Opublikowano 30 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 @Wojciu Mam teraz błąd od lini 99 do 103 i ja nie widzę żeby tam czegoś brakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciu 72 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Revero napisał: @Wojciu Mam teraz błąd od lini 99 do 103 i ja nie widzę żeby tam czegoś brakowało Co do 99, to może nie może być kwadratowych nawiasów W 103 other_region_count: '&7%player%' posiada &b%num% &7dzialek' jest o znak zamykający za dużo, przy "%player%". Edytowane 30 czerwca 2020 przez Wojciu Revero 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Revero 1 Opublikowano 30 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 @Wojciu Dzięki za pomoc już nie mam żadnych błędów i widzę że już nie jestem taki spostrzegawczy jak kiedy, bo nie zauważyłem tych małych błędów. Wojciu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciu 72 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Revero 1
Mam problem z plikiem messages.yml ponieważ po przetłumaczeniu go wyskakują mi błędy i nie wiem co mam zrobić. Z góry dziękuję za pomoc.
Błędy w konsoli:
Plik messages.yml
Przenoszę plik językowy na https://code.skript.pl/
Notatka dodana przez Wojciu
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi