Berni73 1 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 (edytowane) Witam, długo mnie nie było w temacie i mam problem ze znalezieniem aktualnych plików na serwer. Podesłał by mi ktoś link do Skript/WildSkript/SkQuery na wersje 1.15.2 najlepiej z aktualną dokumentacja? Z góry dzięki Edytowane 28 czerwca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 Pierwsza odpowiedź od użytkownika @knugi, podał tam działający wildskript na wersje >1.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Berni73 1 Opublikowano 23 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 17 godzin temu, BrixNW napisał: Pierwsza odpowiedź od użytkownika @knugi, podał tam działający wildskript na wersje >1.9 Dzięki ale potrzebuję na 1.15.2 najlepiej taki który będzie zaktualizowany na 1.6 które dzisiaj wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Berni73 1
Witam, długo mnie nie było w temacie i mam problem ze znalezieniem aktualnych plików na serwer.
Podesłał by mi ktoś link do Skript/WildSkript/SkQuery na wersje 1.15.2 najlepiej z aktualną dokumentacja?
Z góry dzięki
Edytowane przez WojciuOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi