AJent 10 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 Czesc, moglby ktos mi zrobic skrypt na losowe tpa na przycisk z stona? i zeby graczy mieli do tego permisje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WIZIBANG 27 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AJent 10 Opublikowano 22 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 to jest chyba 1.15.2 a ja chce 1.8.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AJent 10 Opublikowano 22 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 (edytowane) bekaaa, dziala mi ale ciagle tepa w bedrock i na ocean, slaby skrypt nie polecam Edytowane 22 czerwca 2020 przez AJent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AJent 10
Czesc, moglby ktos mi zrobic skrypt na losowe tpa na przycisk z stona? i zeby graczy mieli do tego permisje?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi