AJent 10 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 (edytowane) Cześć, jak dać efekt na mieczu, gdy kogoś klepie? żeby miało siłę 4 na 3 sekundy co 1 hit, mam już zrobiony skrypt: on damage: if attacker's tool is diamond sword named "&6&oExcalibur": apply strength 4 for 3 seconds tylko mi nie działa Edytowane 28 czerwca 2020 przez Wojciu Dodaje skrypt w code i poprawiam ortografię. Notatka dodana przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GOSTbusters28 3 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 (edytowane) Siemka tutaj skrypt: on damage: if attacker's tool is diamond sword named "&6&oExcalibur": apply strength 4 to attacker for 3 seconds Testowałem i działa. Pozdro :D. Jeżeli pomogłem daj polubienie :). Edytowane 30 czerwca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AJent 10
Cześć, jak dać efekt na mieczu, gdy kogoś klepie? żeby miało siłę 4 na 3 sekundy co 1 hit, mam już zrobiony skrypt:
on damage: if attacker's tool is diamond sword named "&6&oExcalibur": apply strength 4 for 3 seconds
tylko mi nie działa
Edytowane przez WojciuDodaje skrypt w code i poprawiam ortografię.
Notatka dodana przez Wojciu
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi