marcino934 1 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 (edytowane) Witam!mam pytanie jaką zmienną mam zastosować jeżeli gdy gracz zginie to eq mu nie wypadało. szukam pluginu/skryptu który umożliwia ingerowanie w ilość życia zwierząt/potworów i ich obrażeń zadawanych graczowi.- Znacie plugin/skrypt który dodaje nazwę zwierzęcia,jego lvl nad nim ? - Plugin/skrypt który dodaje skile dla gracza itp. + czy jest możliwość zablokowania spawnowania się koni na mapie ? - poprzez skrypt oczywiście. Edytowane 1 listopada 2014 przez marcino934 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZiomuuSss 8 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 1. Nie kumam xd 2. Mob manager z tego co wiem. 3. On spawn of horse: -Cancel event (- to tab) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StertoXPL 6 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 on death: if victim is a player: if attacker is not a player or player: clear drops set block at victim to chest add victim's inventory to block at vicrim stop //Nie testowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcino934 1 Opublikowano 2 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Mam małe pytanie czy zadziała taki skrypt ?options:efekt1: nauseasila1: 10czas1: 5command /metin:trigger:if player has permission "metin.spawn":if arg 1 is not set:set {_loc} to block at location (x-coordinate of player, y-coordinate of player, z-coordinate of player) in "World"set block below {_loc} to obsidianspawn 1 ender crystal at {_loc}if arg 2 is not set:set {Metin::zycieMetina::%arg 2%} to 100display "&4Metin poziom 1-10 on bossbar with percent 100 for player"spawn 10 of particle portal:eyes of ender offset by 2, 2, 2 at playerwait 2 minutesexecute console command "/spawn 10 wolf" or "/spawn 10 cow" or "/spawn 10 pig"if attacker is player:every 1 minutes:spawn 5 zombieon damage:if victim is ender crystal:create a fake explosion at the victimspawn 20 of particle explode:explosions offset by 5, 5, 5 at playerremove bossbar from playerdrop:set {_ilosc} to a random number between 1000 and 100add {_ilosc} to player accountelse:drop 6 leatherdrop 3 stickdrop 2 iron orechance 5.0%:drop 1 diamondelse:drop 1 emerald(tabulacja zachowana) Ten skrypt ma spawnować metiny tak jak w grze Metin, wszystko tak samo.Skrypt nie działa zbytnio,prosiłbym o jego napisanie/udoskonalenie.i jeżeli jest możliwość dodania zmiennej która spawnowałaby te metiny w różnych miejscach i co jakiś czas + blokada spawnowania poprzez komendę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marcino934 1
Witam!
mam pytanie jaką zmienną mam zastosować jeżeli gdy gracz zginie to eq mu nie wypadało.
szukam pluginu/skryptu który umożliwia ingerowanie w ilość życia zwierząt/potworów i ich obrażeń zadawanych graczowi.
- Znacie plugin/skrypt który dodaje nazwę zwierzęcia,jego lvl nad nim ?
- Plugin/skrypt który dodaje skile dla gracza itp.
+ czy jest możliwość zablokowania spawnowania się koni na mapie ? - poprzez skrypt oczywiście.
Edytowane przez marcino934Odnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi