Witam, chciałbym aby jakiś użytkownik napisał mi skrypt na działki.
Chcę aby była tam komenda /działka która daje kit dzialka którą można odebrać tylko raz.
Na komendę /działka dodaj można dodać gracza do swojej działki
Na komendę /działka wyrzuć można wyrzucić gracza ze swojej działki (ekipy)
Na komendę /działka usun Działka się usuwa i wtedy można znów wpisać komendę /działka
Za postawienie bloku o nazwie &2&lDziałka &a&l64x64 Tworzy się działka na której nikt nie może niszczyć budować bić się (właściciel lub dodany do działki może robić te rzeczy oprócz bicia się tylko potwory)
Za wejścię na działke niech pokazuje się bossbar (idk jak to sie pisze): &bWchodzisz na działke (Gracz)
Za wyjścię z działki niech pokazuje się bossbar: &bOpuszczasz działke (Gracz)
Jeżeli gracz będzie miał rangę KOX (przez pexa) to może odebrać 2 razy /działka
Pytanie
Gość Usunięty#25637
Witam, chciałbym aby jakiś użytkownik napisał mi skrypt na działki.
Chcę aby była tam komenda /działka która daje kit dzialka którą można odebrać tylko raz.
Na komendę /działka dodaj można dodać gracza do swojej działki
Na komendę /działka wyrzuć można wyrzucić gracza ze swojej działki (ekipy)
Na komendę /działka usun Działka się usuwa i wtedy można znów wpisać komendę /działka
Za postawienie bloku o nazwie &2&lDziałka &a&l64x64 Tworzy się działka na której nikt nie może niszczyć budować bić się (właściciel lub dodany do działki może robić te rzeczy oprócz bicia się tylko potwory)
Za wejścię na działke niech pokazuje się bossbar (idk jak to sie pisze): &bWchodzisz na działke (Gracz)
Za wyjścię z działki niech pokazuje się bossbar: &bOpuszczasz działke (Gracz)
Jeżeli gracz będzie miał rangę KOX (przez pexa) to może odebrać 2 razy /działka
Daje naj bo ten skrypcik jest trudny
https://skript.pl/temat/39866-zlecenie-dzia%C5%82ki/Udostępnij na innych stronach
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi