dragx 0 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 command /lobby: aliases: hub trigger: execute player command "server lobby" loop 300 times: send "" send "&7&lZostales przeniesiony do &8&llobby" execute player command "srv:lobby" Mam ogólnie pytanie co tu jest źle. No wiadomość się wyświetla ale nic poza tym ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spadajokk 3 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 Komenda "/server" jest komendą wywoływaną poprzez bungeecord. Wpisując w skrypt (nawet to, że gracz ma to zrobić) który jest na danym serwerze NIE DA SIĘ WYWOŁAĆ KOMENDY z bungeecord'a, ponieważ w świetle Skryptu i serwera NIE MA komendy "/server". Jedyne inne rozwiązanie na to jakie znam, to zamiana "execute player command "server lobby" na bungeecord connect player to "lobby" (wymaga bodajże WildSkript?) Mam nadzieję, że w jakikolwiek sposób pomogłem. Miłego dnia/nocy/wieczoru, czegokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 149 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 @up da się pakietami wykonać komende nawet z moda masz tu poprawiony kod command /lobby: aliases: hub trigger: bungee connect player to "lobby" loop 300 times: send "" send "&7&lZostales przeniesiony do &8&llobby" spadajokk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragx 0 Opublikowano 14 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 4 godziny temu, Tymekd napisał: @up da się pakietami wykonać komende nawet z moda masz tu poprawiony kod command /lobby: aliases: hub trigger: bungee connect player to "lobby" loop 300 times: send "" send "&7&lZostales przeniesiony do &8&llobby" nie dziala /; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 A czy jak indywidualnie wpisujesz komendę to działa ? Jak działa to spróbuj tego, musisz mieć wildskript bungeecord connect player to "lobby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragx 0 Opublikowano 14 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 Cytat 2 godziny temu, HotAngel2K17 napisał: A czy jak indywidualnie wpisujesz komendę to działa ? Jak działa to spróbuj tego, musisz mieć wildskript bungeecord connect player to "lobby" jest wildscript /; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dragx 0
Mam ogólnie pytanie co tu jest źle. No wiadomość się wyświetla ale nic poza tym ;/
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi