Parczik 7 Opublikowano 10 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2020 Siema. Potrzebuję, aby ktoś mi wytłumaczył jak mam zapisać item (ogień) w skrypcie. make the player shoot a [...] at speed 1 co mam wpisać aby rzucało itemem ognia - można go dostać za pomocą /give, /i 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 22 godziny temu, Parczik napisał: Siema. Potrzebuję, aby ktoś mi wytłumaczył jak mam zapisać item (ogień) w skrypcie. make the player shoot a [...] at speed 1 co mam wpisać aby rzucało itemem ognia - można go dostać za pomocą /give, /i 51 spróbuj po prostu wpisać: fire jeżeli nie zadziała to wejdź sobie do pliku aliases (chyba) w folderze skripta i tam poszukaj nazwy która odpowiada za ogień jeżeli i tam jej nie będzie to o ile twoja wersja serwera wciąż wspiera ID przedmiotów to można zrobić w taki sposób:("ID" parsed as item) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Parczik 7
Siema. Potrzebuję, aby ktoś mi wytłumaczył jak mam zapisać item (ogień) w skrypcie.
make the player shoot a [...] at speed 1
co mam wpisać aby rzucało itemem ognia - można go dostać za pomocą /give, /i 51
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi