MistrzPiter77 3 Opublikowano 6 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2020 Poszanowanie. Mam na mapie region ABC.W skrypcie mam on mine stone:. Jednak nie zalicza mi zniszczonyc bloków, bo jest region. Ręcznie ma opcji.Liczba bloków to kilka tysięcy nawet milionów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacperrek#8113 1 Opublikowano 6 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2020 Wytłumacz bardziej bo troche nie rozumiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasloJestDobre 20 Opublikowano 7 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2020 Wytłumacz dokładniej o co chodzi lub podaj skrypt. Jeśli chcesz dodawać coś do zmiennej po wykopaniu to wykorzystaj: Możliwe, że twój skrypt nie działa, ponieważ musi być "on mine of stone", a nie "on mine stone" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MistrzPiter77 3 Opublikowano 7 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2020 Powiedzmy Mam zaznaczony spawn.Na którego terenie nie da się niszczyć ani budować, ale są losowo rozłożone rudy diamentow i żelaza. Kiedy gracz chce wykopac tę rudę pokazuje, że tu nie wolno budować(region), a do skrypta nie zalicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MistrzPiter77 3
Poszanowanie.
Mam na mapie region ABC.W skrypcie mam on mine stone:.
Jednak nie zalicza mi zniszczonyc bloków, bo jest region.
Ręcznie ma opcji.Liczba bloków to kilka tysięcy nawet milionów.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi