Siema, jak zrobic w skrypcie item, który zrespi się na jakis czas i zniknie? Chodzi mi o cos takiego:
Generalnie to ma być to skrzynka premium, do otworzenia na spawnie, ale po kliknięciu na skrzynke i jej otworzeniu nie dzieje się nic poza otrzymaniem losowego przedmiotu.
Chcę to zmienić i dodać do tego jakieś dzwięki, animacje i pomyślałem, zeby dodać lewitujący item nad skrzynką, taki jaki wypadł ze skrzynki, ale nie wiem jak to zrobić i czy w ogóle się da.
Pytanie
EdeQ 0
Siema, jak zrobic w skrypcie item, który zrespi się na jakis czas i zniknie? Chodzi mi o cos takiego:

Edytowane przez TakiJakTyGeneralnie to ma być to skrzynka premium, do otworzenia na spawnie, ale po kliknięciu na skrzynke i jej otworzeniu nie dzieje się nic poza otrzymaniem losowego przedmiotu.
Chcę to zmienić i dodać do tego jakieś dzwięki, animacje i pomyślałem, zeby dodać lewitujący item nad skrzynką, taki jaki wypadł ze skrzynki, ale nie wiem jak to zrobić i czy w ogóle się da.
Zmniejszam czcionkę.
Notatka dodana przez TakiJakTy
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi