q1zZ_ 0 Opublikowano 28 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2020 Witam mogł by mi ktoś zrobić coś takiego że jeśli gracz nie ma gildi i w eq ma itemy na gildie to mu pisze Masz jeden z przedmiotow na gildie i żeby itemki było do ustawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Drzewiasty 0 Opublikowano 28 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2020 6 minut temu, q1zZ_ napisał: Witam mogł by mi ktoś zrobić coś takiego że jeśli gracz nie ma gildi i w eq ma itemy na gildie to mu pisze Masz jeden z przedmiotow na gildie i żeby itemki było do ustawienia Jaki dokładnie posiadasz plugin na gildie? Chodzi Ci, żeby ustawione były itemki przy których będzie wysyłała się wiadomość "Masz jeden z przemiotow na gildie" czy do założenia gildi (Itemki do założenia gildi ustawiasz sobie w pluginie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 q1zZ_ 0 Opublikowano 28 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 maja 2020 2 minuty temu, Drzewiasty napisał: Jaki dokładnie posiadasz plugin na gildie? Chodzi Ci, żeby ustawione były itemki przy których będzie wysyłała się wiadomość "Masz jeden z przemiotow na gildie" czy do założenia gildi (Itemki do założenia gildi ustawiasz sobie w pluginie) FunnyGuilds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 q1zZ_ 0 Opublikowano 28 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 maja 2020 18 minut temu, q1zZ_ napisał: FunnyGuilds Chodzi mi oto że jeśli gracz ma jakiś item na gildie to mu pisze że go ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WIZIBANG 27 Opublikowano 29 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2020 command /itemy: trigger: if player has 32 iron_ingot: send "masz żelazo!" if player has 32 diamond: send "masz diamenty!" takie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Drzewiasty 0 Opublikowano 29 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2020 (edytowane) 2 godziny temu, WIZIBANG napisał: command /itemy: trigger: if player has 32 iron_ingot: send "masz żelazo!" if player has 32 diamond: send "masz diamenty!" takie coś? Lepiej zrobic "or" niż ciągle "if player has" oraz nie przez komende. nazw itemków nie zapisujemy z tzw "podłogą _" Edytowane 29 maja 2020 przez Drzewiasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WIZIBANG 27 Opublikowano 29 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2020 53 minuty temu, Drzewiasty napisał: Lepiej zrobic "or" niż ciągle "if player has" oraz nie przez komende. nazw itemków nie zapisujemy z tzw "podłogą _" a no ta zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
q1zZ_ 0
Witam mogł by mi ktoś zrobić coś takiego że jeśli gracz nie ma gildi i w eq ma itemy na gildie to mu pisze Masz jeden z przedmiotow na gildie i żeby itemki było do ustawienia
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi