Skocz do zawartości
  • 0

głosowanie

Gość Usunięty#19006

Pytanie

Gość Usunięty#19006

Hej ogólnie szukam osoby która napisze mi skrypt na głosowanie powiedzmy ze jest komenda /pytanie (pytanie) i po zadaniu juz pytania na sidebarze pojawia sie wlasnie to pytanie i pod tym /tak (liczba głosów) i /nie (liczba głosów) i jesli ktos wpisze /tak to te /tak (liczba głosów) z 0 zmienia sie na 1 i to samo  z /nie i oczywiscie blokada zeby mozna bylo tylko i wylacznie raz glosowac. Dziękuje.

https://skript.pl/temat/39499-g%C5%82osowanie/

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Sprawdziłem, powinno działać chociaż nie wiem czy w 100% poprawnie.

Jeśli znajdziesz błędy, to możesz pisać.

Możesz też sobie wszystko "OD-CAPSLOCK'ować".

Komendy:

/Glosowanie Rozpocznij Treść Głosowania - Wiadomo co robi ta komenda. Wymaga permisji: ADVANCED.VOTING.COMMAND,

/Glosowanie Tak - Oddaje się głos na tak - Wyłącznie raz na głosowanie,

/Glosowanie Nie - Oddaje się głos na nie - Wyłącznie raz na głosowanie,

/Glosowanie Wynik - Sprawdza się wynik głosowania, ile osób oddało głos na tak i ile na nie. Wymaga permisji: ADVANCED.VOTING.COMMAND.

// Pozwoliłem sobie pozmieniać trochę w skrypcie, teraz dodałem komendę: /Glosowanie Zakoncz, która czyści wszystkie głosy, przed tym pokazując ile osób głosowało za, a ile przeciw no i oczywiście zamyka możliwość oddawania głosów. Dodatkowo poprawiłem kilka błędów.

Tak na marginesie, to powyższa komenda również wymaga permisji ADVANCED.VOTING.COMMAND.

// Znowu trochę napsułem skracając kod skryptu no i udało mi się poprawić jeden dziwny błąd.

Edytowane przez Vate
https://skript.pl/temat/39499-g%C5%82osowanie/#findComment-247846