LubieRPG 0 Opublikowano 25 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2020 Witam, przychodzę z tematem trochę innym niż skrypty, ale nie mam gdzie indziej szukać pomocy. Mianowicie co 5-10 minut na moim serwerze pojawiają się jedno-dwusekundowe lagi. Co 10 minut w konsoli widzę coś takiego: [INFO] BungeeCord [INFO] 22 Moje ustawienia bukkit.yml ticks-per: animal-spawns: 400 monster-spawns: 1 autosave: 0 Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacperrek#8113 1 Opublikowano 7 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2020 (edytowane) Może to nie być zależne od ustawień serwera lecz od jego ilości ram oraz procesora. Powiedz ile masz na serwerze ramu i jaki procesor Edytowane 7 czerwca 2020 przez Kacperrek#8113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LubieRPG 0 Opublikowano 17 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2020 W dniu 7.06.2020 o 02:07, Kacperrek#8113 napisał: Może to nie być zależne od ustawień serwera lecz od jego ilości ram oraz procesora. Powiedz ile masz na serwerze ramu i jaki procesor 12 GB RAM i7-7700k 5.0 GHz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LubieRPG 0
Witam, przychodzę z tematem trochę innym niż skrypty, ale nie mam gdzie indziej szukać pomocy. Mianowicie co 5-10 minut na moim serwerze pojawiają się jedno-dwusekundowe lagi. Co 10 minut w konsoli widzę coś takiego:
[INFO] BungeeCord [INFO] 22
Moje ustawienia bukkit.yml
ticks-per: animal-spawns: 400 monster-spawns: 1 autosave: 0
Z góry dzięki za pomoc!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi