wazzy 0 Opublikowano 23 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2020 Siemanko, dzisiaj chcialem napisac skrypt na sprawdzanie podobnie jak na dragonie z tymi wiadomosciami, lecz mam problem jedynie z, biciem i wykonywaniem komend, pomoze ktos? KOD TUTAJ: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 23 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2020 Komendy: on command: if command is "spawn" or "schowek" or "tpa" or "efekty": if {spr::%player%} is true cancel event send "&7Podczas sprawdzania nie mozesz uzyc tej komendy!" Bicie: on damage: if {spr::%attacker%} is true: cancel event send "&4Podczas sprawdzania nie mozesz kogos bic!" to attacker Musisz zamienić zmienną {_player::sprawdzanie} na {spr::%arg%}. Ogólnie polecam najpierw poczytać o zmiennych iwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wazzy 0 Opublikowano 23 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 maja 2020 (edytowane) a jak ktos go atakuje? i wywlaja mi bledy, mozesz ten kod troche pozmieniac, tak jak powinien byc, wrzucic na code.skript i dac link Edytowane 23 maja 2020 przez wazzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 23 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2020 (edytowane) 51 minut temu, wazzy napisał: i wywlaja mi bledy No to może byś podał jakie @wazzy Edytowane 23 maja 2020 przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wazzy 0
Siemanko, dzisiaj chcialem napisac skrypt na sprawdzanie podobnie jak na dragonie z tymi wiadomosciami, lecz mam problem jedynie z, biciem i wykonywaniem komend, pomoze ktos?
KOD TUTAJ:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi