Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

logo1.png

Chcemy zaprezentować wam nasz pierwszy serwer minecraft!

Od początku naszego istnienia staramy się dostarczyć graczom najwyższej jakości rozrywki.

Jesteśmy otwarci na nowe pomysły i sugestie.

Sami się przekonajcie!

800x400-banner4.png

Nasza strona internetowa:

phxn.net

Na naszej stronie w zakładce 'minecraft' znajdziecie więcej informacji oraz dostęp do mapy serwera. Również zachęcamy do czynnego udziału na naszym forum, zadawajcie pytania, postaramy się odpowiedzieć najlepiej jak potrafimy!

Edytowane przez Peridot
https://skript.pl/temat/39223-phoenix-gaming-center-minecraft/

Dziękuję za pytanie, chętnie odpowiem.

Używają go ludzie, tacy jak ja, może trochę nie na czasie jest, ale ja stawiam na optymalizację. Jest to plugin przede wszystkim wspierany przez twórcę, jak i kompatybilny z silnikiem. Dodatkowo jest znany, co ma i swoje plusy i minusy, ale pod względem plusów to chyba najważniejszy, że jest łatwy w konfiguracji i jak wcześniej wspomniałem - sprawdzony. Niektórzy mi zarzucają brak autorskich pluginów. Ja zadaję pytanie po co? Po co wymyślać drugi raz koło, jak już jest i dobrze działa?

Odnośnie pluginu przeciw chetowaniu, podobnie jak przy groupmanager - jest sprawdzony i działa. Jeżeli faktycznie problem pojawi się przy różnych cofkach i innych rzeczach utrudniających grę to na pewno rozważę jego zamianę, O Ile! to nie będzie wina złej konfiguracji, jednak najczęściej to jest problemem "źle" działających pluginów. Stąd też ja stawiam na prawidłową konfigurację i poznanie sprawy "od podszewki", co w późniejszych etapach zdaję się być niezbędne.

Pozdrawiam serdecznie Milten!

https://skript.pl/temat/39223-phoenix-gaming-center-minecraft/#findComment-246763

• 1 miesiąc temu...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...