Witam! Bardzo potrzebuję skryptu, by redstone block dało się niszczyć tylko żelaznym kilofem bez enchantów, jeżeli byłby to żelazny kilof z enchantami, lub inny kilof, nie dałoby się tego bloku zniszczyć i pokazywał by się tekst "&cTen blok możesz niszczyć tylko żelaznym kilofem bez zaklęć!" dla gracza kopiącego. Wiem że to prosty skrypt, ale jestem początkującym. Prosiłbym o krótkie wytłumaczenie poszczególnych elementów skryptu Z góry dziękuję za pomoc!
Pytanie
Bartobue 3
Witam! Bardzo potrzebuję skryptu, by redstone block dało się niszczyć tylko żelaznym kilofem bez enchantów, jeżeli byłby to żelazny kilof z enchantami, lub inny kilof, nie dałoby się tego bloku zniszczyć i pokazywał by się tekst "&cTen blok możesz niszczyć tylko żelaznym kilofem bez zaklęć!" dla gracza kopiącego. Wiem że to prosty skrypt, ale jestem początkującym. Prosiłbym o krótkie wytłumaczenie poszczególnych elementów skryptu
Z góry dziękuję za pomoc!
https://skript.pl/temat/39183-niszczenie-redstone-blocku-tylko-%C5%BCelaznym-kilofem/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi