Skocz do zawartości
  • 0

Helpop

marekqa

Pytanie

Witam napisze mi ktos skrypt na antyspam na helpop? ze mozna pisac co 30 sek i wiadomosc po wyslaniu "Twoje zgloszenie zostalo przyjęte nastepne mozesz wysłac za 30sek" i jak by można to tez takie cos tylko na chacie ze co 5sek mozna pisac+blokada przekleństw

Pozdrawiam

Edytowane przez marekqa

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Skrypt na: Antyspam - Cenzura - Anty-Reklama (nie mój):

KLIK

command /helpop <text>:	usage: &cUzycie: /helpop <wiadomosc>	permission: sk.helpop	permission message: &cBrak uprawnien!	trigger:		if arg 1 is not empty:			if {helpop.%player%} is not true:				send "&2[&4HELPOP&2]&7Gracz &a%player%&c: %arg 1%" to all ops				send "&2[&4HELPOP&2]&7Wiadomosc wyslana. Poczekaj 30 sekund aby wyslac nastepna." to player				set {helpop.%player%} to true				wait 30 seconds				set {helpop.%player%} to false			else:				send "&2[&4HELPOP&2]&cMusisz poczekac!"		else:			send "&2[&4HELPOP&2]&cPodaj tresc wiadomosci!"

• 0

Skrypt na: Antyspam - Cenzura - Anty-Reklama (nie mój):

KLIK

command /helpop <text>:	usage: &cUzycie: /helpop <wiadomosc>	permission: sk.helpop	permission message: &cBrak uprawnien!	trigger:		if arg 1 is not empty:			if {helpop.%player%} is not true:				send "&2[&4HELPOP&2]&7Gracz &a%player%&c: %arg 1%" to all ops				send "&2[&4HELPOP&2]&7Wiadomosc wyslana. Poczekaj 30 sekund aby wyslac nastepna." to player				set {helpop.%player%} to true				wait 30 seconds				set {helpop.%player%} to false			else:				send "&2[&4HELPOP&2]&cMusisz poczekac!"		else:			send "&2[&4HELPOP&2]&cPodaj tresc wiadomosci!"

ok thx ale nwm kto to wymyslil ze debil to przeklenstwo.. Można zamknąc

Edytowane przez marekqa

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...