marekqa 5 Opublikowano 26 października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 października 2014 Siemka powiedzial by mi ktoś jak zrobic skrypt na AntyRelog albo zrobi mi go ? chciał bym go zrobic dla tego w Pytaniach to pisze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan kk 42 Opublikowano 26 października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 października 2014 (edytowane) Dałem już editaon damage: if victim is a player: if {antyrelog.%victim%} is not set: send "Zostales zaatakowany przez % attacker%" set {antyrelog.%victim%} to true wait 10 second send "Mozesz juz sie wylogowac" set {antyrelog.%victim%} to false if {antyrelog.%attacker%} is not set: set {antyrelog.%attacker%} to true send "Zaatakowales %victim%" to attacker wait 10 second set {antyrelog.%attacker%} to false send "Mozesz juz sie wylogowac" to attackeron quit: if {antyrelog.%player%} is true: broadcast "%player% wylogowal sie podczas walki!" kill player Edytowane 27 października 2014 przez Jan kk DamianMMC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekqa 5 Opublikowano 27 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 października 2014 Proszę.on damage: if victim is a player: set {antyrelog.%victim%} to true set {antyrelog.%attacker%} to true send "Zostales zaatakowany przez %attacker%" to victim send "Zaatakowales %victim%" to attacker wait 10 second set {antyrelog.%victim%} to false set {antyrelog.%attacker%} to false send "Mozesz juz sie wylogowac" to victim send "Mozesz juz sie wylogowac" to attackeron quit: if {antyrelog.%player%} is true: broadcast "%player% wylogowal sie podczas walki!" kill playerSpoko dziala ale spami z 10 wiadomosci Zaatakowal cie,tak samo z Mozesz juz sie wylogowac poprawil bys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marekqa 5
Siemka powiedzial by mi ktoś jak zrobic skrypt na AntyRelog albo zrobi mi go ? chciał bym go zrobic dla tego w Pytaniach to pisze Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi