Usunięty#17393 1 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 (edytowane) Witam mam taką komende: command /gg: trigger: set {_killer} to player set {_points} to {_killer}'s guild guild points send "= %%{_points}% - 10%" Ale nie działa mi ta linia "send "= %%{_points}% - 10%"" Błąd jest taki: "Can't understand this expression: - 10 (test.sk, linie 30: send "=%%(_points)% - 10%"" Proszę o pomoc. Z góry dzięki! Edytowane 2 maja 2020 przez xAxee wstawiam w code Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#17393 1 Opublikowano 2 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Temat do zamknięcia. Problem bardzo szybko rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#17393 1
Witam mam taką komende:
command /gg: trigger: set {_killer} to player set {_points} to {_killer}'s guild guild points send "= %%{_points}% - 10%"
Ale nie działa mi ta linia "send "= %%{_points}% - 10%""
Błąd jest taki: "Can't understand this expression: - 10 (test.sk, linie 30: send "=%%(_points)% - 10%""
Proszę o pomoc.
Z góry dzięki!
Edytowane przez xAxeewstawiam w code
Notatka dodana przez xAxee
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi