ProAlekPL 0 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Cześć. Chciałbym Ci przedstawić mój serwer minecraft. Mam nadzieję, że po przeczytaniu tego posta będziesz miał ochotę pograć na nim ze swoimi kolegami Serwer jest non-premium, a więc dla wszystkich graczy na wersji 1.14.4 adres serwera:188.40.111.183:30640 Mam kilkuletnie doświadczenie w prowadzeniu serwerów gier minecraft po ponad czteroletniej przerwie. Jednak nigdy wcześniej nie przykładałem większej uwagi do reklamy, które teraz stanowi dla mnie bardzo ważną część startu nowej edycji, gdyż adres się zmienił. Serwer opiera się na tradycyjnym survivalu, ponieważ zauważyłem, że coraz mniej jest takich serwerów. Drop z surowców, Pieniądze za zabicia mobów, sklep na spawnie, w którym można wymienić dolary na itemy i najbardziej rozbudowany plugin na customowe działki z możliwością dodawania przyjaciół. Serwer posiada też item-shop, który powoli jest rozbudowywany. Na moim serwerze brakuje tylko Ciebie! <iframe src="https://www.mclist.pl/widget/188.40.111.183:30640" width="800" height="110" allowtransparency="true" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden;"></iframe> Wierzę, że będzie ci się dobrze grało na moim serwerze wraz z ekipą znajomych z którymi wpadniesz na mój serwer To tyle. Miłego dnia! Have fun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 25 minut temu, ProAlekPL napisał: Jednak nigdy wcześniej nie przykładałem większej uwagi do reklamy, dalej musisz pracować nad nią, ale nie jest źle! mi się podoba. nie zajrzę, ale życzę powodzenia! ProAlekPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi