Sebastian Zdeb 0 Opublikowano 26 października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 października 2014 (edytowane) Witajcie, mam na imię Sebastian i mam 15 lat, być może niektórzy rozpoznają mnie z innego forum o tematyce bukkit, udzielałem się tam pod nickiem HDRazorTV. Ale wracając oprócz bukkita najbardziej interesuje się ciężarówkami i w przyszłości chciałbym zostać kierowcą. Lubię bawić się bukitem ponieważ można uzyskać wiele ciekawych opcji i jest mi go łatwiej ogarnąć niż jakieś inne silniki np. Te z serwerów samp. Minecraft lubię za to ze ma tyle opcji, możesz wykazać się swoją kreatywnością i możesz robić niesamowite serwery dzięki bukkitowi. Oprócz bukkita zajmuje się tez troche skinowaniem oraz HTML, forami itp. W co lubię zagrać? Otóż gram w wiele gier bardzo lubię symulatory ale najwiecej gram w takie tytuły jak cs go, ets 2, minecraft, cod itp. Wyjaśnię może jeszcze skąd wziął się mój nick otóż od mojego nazwiska ;p No narazie tyle mi przyszło do głowy żeby sb opisać jak się przydarzy okazja to coś jeszcze napisze, pozdrawiam. Edytowane 27 października 2014 przez Sebastian Zdeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny337 35 Opublikowano 27 października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 października 2014 Witamy na forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 27 października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 października 2014 No hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekqa 5 Opublikowano 28 października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 października 2014 Siema ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi