Ogólnie mam problem z Różdżką ziemi i potrzebuje ją dokończyć ale nie umiem więc proszę o dokończenie tego ma działać w taki sposób że na jaką stronę bloku patrzysz tam stawia blok mam tyle póki co
if player's tool is book named "&6&l⊜ &8Czar Ziemi &6&l⊜" with lore "&7PPM - aby użyć.":
if block at location 1 meter above target block is air:
set {_lok::%player%} to target block
set block at location 1 meter above {_lok::%player%} to dirt
wait 1 second
set block at location 1 meter above {_lok::%player%} to air
Pytanie
__NaRu__ 4
Ogólnie mam problem z Różdżką ziemi i potrzebuje ją dokończyć ale nie umiem więc proszę o dokończenie tego ma działać w taki sposób że na jaką stronę bloku patrzysz tam stawia blok mam tyle póki co
if player's tool is book named "&6&l⊜ &8Czar Ziemi &6&l⊜" with lore "&7PPM - aby użyć.": if block at location 1 meter above target block is air: set {_lok::%player%} to target block set block at location 1 meter above {_lok::%player%} to dirt wait 1 second set block at location 1 meter above {_lok::%player%} to airOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/38565-r%C3%B3%C5%BCd%C5%BCka-ziemi/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi