Procix94 11 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2020 Witam, mam taki Problem, że na Spawnie nie działają mi pistony, a mam flagi build deny, piston allow, use allow, i czy powie mi ktoś co mogę zrobić żeby one działały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2020 Build deny blokuje pistony, nie jest ta flaga potrzebna, regiony worldguarda same z siebie blokują budowanie/niszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Procix94 11 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2020 co moge z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Procix94 11
Witam, mam taki Problem, że na Spawnie nie działają mi pistony, a mam flagi build deny, piston allow, use allow, i czy powie mi ktoś co mogę zrobić żeby one działały.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi