Aguar 0 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2020 Cześć! Potrzebuje skryptu na system afilacji Jak ma to dzialac? Gracz moze wpisac komende /kod (nickgracza) i wtedy w pluginie vault graczowi ktorego kod uzylismy ma dodawac 0.70$ Wazne! Kod mozna uzyc tylko po godzinie gry i wykopaniu 5 diamentow Jak mozna to zeby nie bylo mozna uzyc swojego kodu! Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 104 Opublikowano 20 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2020 on mine diamond ore: add 1 to {wikscript::zlecenia::aguar::diamond::%player%} command /kodpl [<text>]: trigger: if arg 1 is set: if {wikscript::zlecenia::aguar::diamond::%player%} is "%player%": send "&c» &cNie możesz wykożystać swojego kodu!" stop if {wikscript::zlecenia::aguar::diamond::%player%} is smaller than 5: set {_x} to 5 - {wikscript::zlecenia::aguar::diamond::%player%} send "&c» &cAby móc to zrobić musisz wykopać jeszcze &e%{_x}% &bdiamentów" stop if {wikscript::zlecenia::aguar::czas::%player%} is set: if {wikscript::zlecenia::aguar::czas::%player%} is bigger than convert date now to unix date: set {_x} to convert date now to unix date - {wikscript::zlecenia::aguar::czas::%player%} send "&c» &cAby móc to zrobić musisz odczekać jeszcze &e%{_x}% &bsekund" stop set {wikscript::zlecenia::aguar::diamond::%player%} to 0 set {wikscript::zlecenia::aguar::czas::%player%} to convert date now to unix date + 3600 set {_p} to arg 1 parsed as player add 70 to the {_p}`s balance send "&c» &aPolecono gracza!" else: send "&c» &cPoprawne użycie: &7/kod <nick gracza>" Mam lekki problem z Vailtem, ale jeżeli ty takowego nie masz to powinno działać Do działania wymagane są dodatki skUtilities [Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!] i skVault [Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!] -------------------------------------------------- Pomogłem, albo uważasz moją odpowiedź za pomocną? Nagrodź mnie reakcją, bądź oznacz moją odpowiedź za najlepszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Aguar 0
Cześć!
Potrzebuje skryptu na system afilacji
Jak ma to dzialac?
Gracz moze wpisac komende /kod (nickgracza) i wtedy w pluginie vault graczowi ktorego kod uzylismy ma dodawac 0.70$
Wazne! Kod mozna uzyc tylko po godzinie gry i wykopaniu 5 diamentow
Jak mozna to zeby nie bylo mozna uzyc swojego kodu! Dzieki
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi