W1c3k 1 Opublikowano 17 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2020 Siema! Mam pytanie, mógł by ktoś mi napisać tylko kawałek skryptu, by gracza teleportowało na losowe koordynaty, ale na innej mapie? Dokładnie: • Gracza ma teleportować na inną mapę, np. o nazwie "mapa". Czyli nie ma go teleportować na podstawową mapę o nazwie "world" • By można było zmienić w kodzie skryptu w pole na którym ma teleportować gracza. (np. od -100 do 100) Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 623 Opublikowano 17 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
W1c3k 1
Siema!
Mam pytanie, mógł by ktoś mi napisać tylko kawałek skryptu, by gracza teleportowało na losowe koordynaty, ale na innej mapie?
Dokładnie:
• Gracza ma teleportować na inną mapę, np. o nazwie "mapa". Czyli nie ma go teleportować na podstawową mapę o nazwie "world"
• By można było zmienić w kodzie skryptu w pole na którym ma teleportować gracza. (np. od -100 do 100)
Bardzo proszę o pomoc.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi