Majsterszyk 1 Opublikowano 16 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2020 Witam, potrzebuje skryptu na klatki 1v1 Gracz wchodzi na tryb event(mam na to skrypt) i nastepnie dzieje sie tak: kazdy gracz który nie walczy jest w trybie "spectate (gm3)" gracz który wejdzie na tryb musi wpisać /party zaloz (tylko w trybie event dziala/swiat event) nastepnie /party zapros nick nastepnie zapisuje sie /klatki zapisz, zalozyciel party i jego kolega sa zapisani do walk. gdy event sie zacznie nie da sie juz zapisac do niego, a bierze randomowe teamy do walk 2v2, gracze ktorzy odpadną (przegraja walki) daje im spectate i tak jak na poczatku by oczekiwali na walke po prostu moga ja obserwowac komenda /klatki list pokazuje nicki liderow party jako osoby ktore czekaja na walke np. "Oczekuja na walke: marcin, marian, maciek, mateusz" za napisanie czegos takiego jestem w stanie zaoferować 50zł przelewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hssk 5 Opublikowano 17 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2020 Myśle ze łatwo to można zrobić ale duuuuzo funkcji będzie wysłanych oraz zmiennych Yoiviss i jaku49 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Majsterszyk 1 Opublikowano 17 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2020 9 godzin temu, hssk napisał: Myśle ze łatwo to można zrobić ale duuuuzo funkcji będzie wysłanych oraz zmiennych Jesli dalbys rade bylbym wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 18 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2020 Nie rozumiem, na początku piszesz że klatki 1v1, a w środku tekstu piszesz o klatkach 2v2, które wreszcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Majsterszyk 1 Opublikowano 18 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2020 2 godziny temu, SernickLOL napisał: Nie rozumiem, na początku piszesz że klatki 1v1, a w środku tekstu piszesz o klatkach 2v2, które wreszcie? Moj blad, chodzi mi o roznie np. moge wlaczyc event klatki 1v1 i klatki 2v2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Majsterszyk 1
Witam, potrzebuje skryptu na klatki 1v1
Gracz wchodzi na tryb event(mam na to skrypt) i nastepnie dzieje sie tak:
kazdy gracz który nie walczy jest w trybie "spectate (gm3)"
gracz który wejdzie na tryb musi wpisać /party zaloz (tylko w trybie event dziala/swiat event)
nastepnie /party zapros nick
nastepnie zapisuje sie /klatki zapisz, zalozyciel party i jego kolega sa zapisani do walk.
gdy event sie zacznie nie da sie juz zapisac do niego, a bierze randomowe teamy do walk 2v2,
gracze ktorzy odpadną (przegraja walki) daje im spectate i tak jak na poczatku by oczekiwali na walke po prostu moga ja obserwowac
komenda /klatki list pokazuje nicki liderow party jako osoby ktore czekaja na walke np.
"Oczekuja na walke: marcin, marian, maciek, mateusz"
za napisanie czegos takiego jestem w stanie zaoferować 50zł przelewem.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi