Witam, mam do was prośbę!
Chcę aby każdy gracz miał przypisane id np. jak wejdzie jako drugi na serwer to ma przed nickiem [2] albo jak wejdzie 49 to [49] tak samo nad postacią i tabie
i najlepiej jakby ktoś jeszcze dopisał ze jak wpiszę /ban lub /tempban to pisze na actionbarze (ID) (Gracz) został zbanowany przez (ID) (Administrator) na (czas)
tak samo z kickiem tylko bez czasu i tam oczywiście został wyrzucony, warn to wiadomo został ostrzeżony
I też ze zamiast nicku można w banie wpisać np. ID 32 i zbanuje tego co ma id 32
Za wykonanie proponuję, repkę oraz najlepszą odpowiedź ;3
Pytanie
elliot21 2
Witam, mam do was prośbę!
Edytowane przez elliot21Chcę aby każdy gracz miał przypisane id np. jak wejdzie jako drugi na serwer to ma przed nickiem [2] albo jak wejdzie 49 to [49] tak samo nad postacią i tabie
i najlepiej jakby ktoś jeszcze dopisał ze jak wpiszę /ban lub /tempban to pisze na actionbarze (ID) (Gracz) został zbanowany przez (ID) (Administrator) na (czas)
tak samo z kickiem tylko bez czasu i tam oczywiście został wyrzucony, warn to wiadomo został ostrzeżony
I też ze zamiast nicku można w banie wpisać np. ID 32 i zbanuje tego co ma id 32
Za wykonanie proponuję, repkę oraz najlepszą odpowiedź ;3
https://skript.pl/temat/38148-id-gracza/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi