Janusz_Korniszon 0 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 (edytowane) Umie ktoś zrobić żeby ten przycisk sie postawił bo mi wyskakuje error 'invalid integrer '12.5 (np)'' Edytowane 7 kwietnia 2020 przez xAxee Wstawiam w code.skript.pl Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 set {_x} to rounded down (x-coord of clicked block) set {_y} to rounded down (y-coord of clicked block) set {_z} to rounded down (z-coord of clicked block) set block of clicked block to oak button Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusz_Korniszon 0 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, xAxee napisał: set {_x} to rounded down (x-coord of clicked block) set {_y} to rounded down (y-coord of clicked block) set {_z} to rounded down (z-coord of clicked block) set block of clicked block to oak button set block of clicked block to oak button : czy można dać to powered : true itp? teraz się zorienotwałem że usunąłem część komendy komenda powinna wyglądać tak : execute console command "/setblock %{_loc}% minecraft:oak_button[powered=true,facing=%{_face}%]" Edytowane 7 kwietnia 2020 przez Janusz_Korniszon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 1 minutę temu, Janusz_Korniszon napisał: set block of clicked block to oak button : czy można dać to powered : true itp? hmm a no chyba że tak chesz to daj tą komende i x = {_x} y = {_y} z = {_z} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elcuadrado 0 Opublikowano 15 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2020 @Janusz_Korniszon Czy mógł byś podać mi skrypt, ponieważ sam go bardzo potrzebuje oraz potrzebuje go pewna osoba która stworzyła inny temat po to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klamsonnn 0 Opublikowano 24 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2020 @Janusz_Korniszon podalbys jakiego pluginu uzywasz na ekonomie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusz_Korniszon 0 Opublikowano 24 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2020 12 godzin temu, Klamsonnn napisał: @Janusz_Korniszon podalbys jakiego pluginu uzywasz na ekonomie ? Vault i essentials Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Janusz_Korniszon 0
Umie ktoś zrobić żeby ten przycisk sie postawił bo mi wyskakuje error 'invalid integrer '12.5 (np)''
Wstawiam w code.skript.pl
Notatka dodana przez xAxee
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi