Usunięty#25541 1 Opublikowano 6 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2020 (edytowane) chodzi mi o to, że jak ktoś śpi to się nie robi od razu dzień tylko lekko przyspiesza spanie i szybsza noc. np. o 0,25 * Edytowane 6 kwietnia 2020 przez Xa4inz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TermitCG 8 Opublikowano 6 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2020 options: xszybciej: 4 # Ile razy szybsza noc variables: {inbed} = 0 on bed enter: add 1 to {inbed} on bed leave: remove 1 from {inbed} on join: while player is online: if {inbed} = "%number of players online%": set {_x} to 5.05/{@xszybciej} wait {_x} seconds set time to day Jak pomogłem daj i najlepszą odpowiedź. Usunięty#25541 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#25541 1 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 13 godzin temu, TermitCG napisał: options: xszybciej: 4 # Ile razy szybsza noc variables: {inbed} = 0 on bed enter: add 1 to {inbed} on bed leave: remove 1 from {inbed} on join: while player is online: if {inbed} = "%number of players online%": set {_x} to 5.05/{@xszybciej} wait {_x} seconds set time to day Jak pomogłem daj i najlepszą odpowiedź. Temat rozwiązany. Tylko expression %number of players online% trzeba zamienić na %number of all players% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#25541 1 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 13 godzin temu, TermitCG napisał: options: xszybciej: 4 # Ile razy szybsza noc variables: {inbed} = 0 on bed enter: add 1 to {inbed} on bed leave: remove 1 from {inbed} on join: while player is online: if {inbed} = "%number of players online%": set {_x} to 5.05/{@xszybciej} wait {_x} seconds set time to day Jak pomogłem daj i najlepszą odpowiedź. Tylko expression %number of players online% trzeba zamienić na %number of all players% I chodziło mi o to, że stopniowo śpisz robi się powoli dzień stopniowo, i im więcej osób śpi tym szybciej mija noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#25541 1
chodzi mi o to, że jak ktoś śpi to się nie robi od razu dzień tylko lekko przyspiesza spanie i szybsza noc. np. o 0,25 *
Edytowane przez Xa4inzOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi