Witam, proszę o skrypt może prosty, może nie
ja się nie znam
Prosiłbym was o piłę Drwala
czyli klikamy nożycami na drewno w regionie "DRWAL" i pokazuje nam się gui z czarnymi szybami i na środku są pomarańczowe szyby trzeba na nie klikać i wtedy powstają zielone szyby i prawidłowo przecinamy drzewo, jeśli klikniemy czarne szyby to pojawia nam czerwone szkło, czeka się 3 sekundy i pisze taki tytuł na środku ekranu Titlebar (nie na czacie) Źle ściąłeś drzewo! jeśli się uda ściąć to jest animacja spadania drzewa (jest na to plugin?) i się dostaje od 7 do 14$ losowo (ale nie odrazu to będzie później) i ma pisać ile dostaliśmy na actionbar
Pracę możemy zacząć u npca "Pracodawca"
są trzy przyciski Wypłać pieniądze , Rozpocznij pracę , Dostań narzędzie pracy
Jeśli zaczniemy to 2 przycisk się zmienia na Zakończ pracę a trzeci znika
jeśli zakończymy pracę to nam usunie piłę
Mam nadzieję ze wszystko jasno napisałem! z góry dziękuję!
za wykonanie skryptu oferuję:
Repkę (emotkę serduszka)
Najlepszą odpowiedź
oraz promo u moich kolegów ;3
Pytanie
elliot21 2
Witam, proszę o skrypt może prosty, może nie
ja się nie znam
Prosiłbym was o piłę Drwala
czyli klikamy nożycami na drewno w regionie "DRWAL" i pokazuje nam się gui z czarnymi szybami i na środku są pomarańczowe szyby trzeba na nie klikać i wtedy powstają zielone szyby i prawidłowo przecinamy drzewo, jeśli klikniemy czarne szyby to pojawia nam czerwone szkło, czeka się 3 sekundy i pisze taki tytuł na środku ekranu Titlebar (nie na czacie) Źle ściąłeś drzewo! jeśli się uda ściąć to jest animacja spadania drzewa (jest na to plugin?) i się dostaje od 7 do 14$ losowo (ale nie odrazu to będzie później) i ma pisać ile dostaliśmy na actionbar
Pracę możemy zacząć u npca "Pracodawca"
są trzy przyciski Wypłać pieniądze , Rozpocznij pracę , Dostań narzędzie pracy
Jeśli zaczniemy to 2 przycisk się zmienia na Zakończ pracę a trzeci znika
jeśli zakończymy pracę to nam usunie piłę
Mam nadzieję ze wszystko jasno napisałem! z góry dziękuję!
za wykonanie skryptu oferuję:
Repkę (emotkę serduszka)
Najlepszą odpowiedź
oraz promo u moich kolegów ;3
https://skript.pl/temat/37995-pi%C5%82a/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi