Witam, mam pomysl pewny skrypt, lecz brakuje mi do jego realizacji umiejętności.
Potrzebuje aby:
- Jesli mamy miecz i klikniemy na NPC o nicku Kowal
Posiadamy 50% na jego ulepszenie, badz 50%, ze item sie spali. (Bardzo proszę o jakiś komunikat)
Jesli sie ulepszy, to zadawane dmg przedmiotu zwieksza sie o 2.
Przy czym jego lore zmienia się w &aObrazenia +2
I jesli to mozliwe:
Mozemy go nadal ulepszać w taki sam sposob jak wyzej i wtedy obrazenia znowu zwieksza sie o 2 dmg, a lore zmieni sie z &aObrazenia +2 na &aObrazenia +4
Z góry bardzo dziękuję za każdą linijke kodu
Jeśli skrypt jest duży i wykracza poza normy, prosze o odezwanie się w wiadomości prywatnej w celu małego wynagrodzenia
Pytanie
Sallciq 0
Witam, mam pomysl pewny skrypt, lecz brakuje mi do jego realizacji umiejętności.
Potrzebuje aby:
- Jesli mamy miecz i klikniemy na NPC o nicku Kowal
Posiadamy 50% na jego ulepszenie, badz 50%, ze item sie spali. (Bardzo proszę o jakiś komunikat)
Jesli sie ulepszy, to zadawane dmg przedmiotu zwieksza sie o 2.
Przy czym jego lore zmienia się w &aObrazenia +2
I jesli to mozliwe:
Mozemy go nadal ulepszać w taki sam sposob jak wyzej i wtedy obrazenia znowu zwieksza sie o 2 dmg, a lore zmieni sie z &aObrazenia +2 na &aObrazenia +4
Z góry bardzo dziękuję za każdą linijke kodu
Jeśli skrypt jest duży i wykracza poza normy, prosze o odezwanie się w wiadomości prywatnej w celu małego wynagrodzenia
Edytowane przez SallciqOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/37704-ulepszone-itemy/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi