Facio3000 0 Opublikowano 23 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2020 (edytowane) Witam Zrobiłem Skrypt do Programu Partnerskiego Cena: 0.00zł KOD: command /polecpomoc: description: Affilance Program trigger: message "&7---&bProgram Partnerski&7---" message "&e&lCo Się Dostaje!?" message "&e1. 4 Stali" message "&e2. 1 Szafir" message "&e3. 64 Żelaza" message "&7Jak To Działa?" message "&a1. Zaproś Osobe Na Serwer" message "&a2. Po Spełnieniu Wszystkich wymaganych rzeczy przez tą osobe wpisz komende /polecony NICK_TEJ_OSOBY" message "&a3. Jesli Ta Osoba Zaakceptuje i potwierdzi że ją zaprosiłes, Dostaniesz Nagrode." message "&7Wymagania 2 Osoby:" message "&c1. Zbudowanie Domku, " message "&c2. Zdobycie 2 Stalowych Przedmiotów" message "&c3. Zdobycie 1 Szafiru" message "&c4. Zdobycie Rangi Pracownik" message "&bDODATEK, jesli osoba zaproszona stworzy w tym czasie swoją działalnośc," message "&bna której będzie zarabiał (np. sklep) to osoba polecająca dostanie dodatkowo &764xŻelazo" command /polecony [<player>]: description: polecasz kogos trigger: set {_polecony} to arg 1 execute console command "broadcast &c&lProgram Partnerski" execute console command "broadcast &c&lPYTANIE DO: %arg 1%" execute console command "broadcast &bCzy Gracz %player% Zaprosił cię na ten Serwer!?" execute console command "broadcast &bJeśli Tak Wpisz &a/potwierdzampolecenie NICK_TEJ_OSOBY" execute console command "broadcast &bJeśli nie wpisz &a/rejectujepotwierdzenie NICK_TEJ_OSOBY" command /potwierdzampolecenie [<player>]: description: potwierdzenie trigger: execute console command "broadcast &a&lGracz %player% Potwierdził Polecenie" give player paper named "&a&lPOTWIERDZENIE POLECENIA" give player diamond ore named "&bWykop Mnie" set {_playername} to arg 1 give 4 iron ingot named "&c&lWymienisz Mnie Na Targu na Stal" to arg 1 give lapis lazuli named "&c&lWymienisz Mnie Na Targu na Szafir" to arg 1 give 64 iron ingot to arg 1 command /rejectujepotwierdzenie [<text>]: description: rejektowanie trigger: execute console command "broadcast &c&l Gracz %player% Odrzucił zapytanie o polecenie! :(" give paper named "&c&lPotwierdzenie Odrzucenia" to player Edytowane 23 marca 2020 przez LjayPL789 Wstawiam w code. Notatka dodana przez bludis Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/37703-skrypt-polecania-znajomych-affilance-program/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 23 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/37703-skrypt-polecania-znajomych-affilance-program/#findComment-239364 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi