kn1s 0 Opublikowano 22 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2020 Potrzebuje cos typu paysign ktory jest uzywany na kwadratowej masakrze, mozna gdzies cos takiego znalezc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#32366 15 Opublikowano 22 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2020 Może ci przypasi: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kn1s 0 Opublikowano 22 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 marca 2020 bardziej mi chodzi o coś takiego że po zapłacie wysyła sygnał redstone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość KuzynProcesor Opublikowano 24 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2020 Coś takiego znalazłem: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Po kliknięciu wysyła komendę, ale możesz napisać plugin (albo skrypt - będzie szybciej) który placuje przycisk na kordach eventu. Ewentualnie napisz sobie skrypt na całość, Cytat " [...] będzie szybciej [...]" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 26 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2020 Napisz do mnie na discordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dedosek123 0 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2020 Najlepsze Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! prawdziwy signshop plugin tylko przetłumaczyć lub chyba w configu jest i git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mkl 0 Opublikowano 1 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2020 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jejosek 3 Opublikowano 1 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2020 Mogę stworzyć autorski. Jeżeli jesteś chętny to zapraszam PW na discordzie Daxer#8670. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kn1s 0
Potrzebuje cos typu paysign ktory jest uzywany na kwadratowej masakrze, mozna gdzies cos takiego znalezc?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi