TheMrkoia 0 Opublikowano 22 października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 października 2014 Komendy np. /g zaloz /g usun /g sojusz /g itemy itp jak ktoś taki ma PW albo komentarz :) DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 22 października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 października 2014 Przecież na forum jest skGuilds... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mroczny337 35 Opublikowano 22 października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 października 2014 Tak dużo jest pluginów/skryptów na gildie a ty zakładasz temat?Polecam UltimateClans2, SkGuilds oraz FunnyGuilds [Plugin] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekqa 5 Opublikowano 22 października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 października 2014 @up ja bym tez polecal FunnyGuilds bardzo fajne +ranking na tab jest UltimateClans2 tez widzialem ale jak dla mnie lepszy jest FunnyGuilds a SkGuilds to nie testowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheMrkoia 0
Komendy np. /g zaloz /g usun /g sojusz /g itemy itp jak ktoś taki ma PW albo komentarz :)
DZIĘKI
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi