Witam, poporawi mi ktoś kod na drop oraz sprawdzenie kto rzucił?
on right click on entity:
set {Kapłan} to clicked entity
set tool of clicked entity to diamond
set off hand tool of clicked entity to diamond sword
hopper pickup:
if event-item is not a diamond:
set {item} to event-item
loop all players in radius 3 around event-location:
metadata "NPC" of loop-player is not set
send "&4[&lKapłan&4]&0: &5&lTo nie jest diament, dostajesz opieprz ode mnie" to loop-player
spawn 2 zombies at loop-player's head
drop {item} at {Kapłan}'s head
push {item} (direction from {Kapłan} to loop-player's head) at speed 1
stop this loop
Jak hopper podniesie to powinien wykryć kto ten przedmiot tam wrzucił i {Kapłan} powinien rzucić w tę osobę, która tam wrzuciła ten przedmiot.
Pytanie
Misio12320 32
Witam, poporawi mi ktoś kod na drop oraz sprawdzenie kto rzucił?
on right click on entity: set {Kapłan} to clicked entity set tool of clicked entity to diamond set off hand tool of clicked entity to diamond sword hopper pickup: if event-item is not a diamond: set {item} to event-item loop all players in radius 3 around event-location: metadata "NPC" of loop-player is not set send "&4[&lKapłan&4]&0: &5&lTo nie jest diament, dostajesz opieprz ode mnie" to loop-player spawn 2 zombies at loop-player's head drop {item} at {Kapłan}'s head push {item} (direction from {Kapłan} to loop-player's head) at speed 1 stop this loopJak hopper podniesie to powinien wykryć kto ten przedmiot tam wrzucił i {Kapłan} powinien rzucić w tę osobę, która tam wrzuciła ten przedmiot.
Edytowane przez Misio12320Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/37582-skrypt-na-drop-oraz-sprawdzenie-kto/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi