Skocz do zawartości

EssenceBT | Ekipa Budowniczych na Twój serwer! | Tanie i Jakościowe prace.

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 15.03.2020 o 19:33, EssenceBT napisał:

@ivall słuszna uwaga, chodzi, że 1 metr kwadratowy to 1 zł. Czyli spawn 200x200 to 200 zł.

Ale na infografice jest napisane, że średnio za mapkę 200x200 chcecie 90 zł.

Co nie zmienia faktu, że za mapkę 200x200 można dostać w przystępnej cenie u nich(to nie jest wcale tak dużo, większość osób już przeszła na ceny zagraniczne, więc jeżeli ktoś napisze, że za mapkę 200x200 będzie chciał 500 zł, to jest już to praktycznie normą).

A mi samemu na zbudowanie mapki 100x100 potrzeba paru dobrych godzin/czasem nawet parunastu

Edytowane przez Virtuosso
14 godzin temu, EssenceBT napisał:

@Virtuosso czyli sugerujesz podwyższenie cen na zagraniczne standardy? W infografice jest tylko promocyjna cena na rozreklamowanie ekipy

Niczego nie zasugerowałem, jeżeli chcesz zmienić ceny na zagraniczne, to bardzo proszę nikt nie broni.Tylko chodzi o to, czy ktoś będzie chętny aby to kupić jakość = cena, tzn. że jeżeli będzie szukał budowniczego który zbuduje spawn 200x200 za 500 zł, wybierze pewnie najlepszego/znajomego/rozpoznawalnego/tego z kim współpracował.A jeżeli pytasz mnie o zdanie, to poziom jest za niski aby wchodzić na ceny zagraniczne, a bynajmniej na tym forum.

• 2 tygodnie później...
W dniu 15.03.2020 o 19:33, EssenceBT napisał:

@ivall słuszna uwaga, chodzi, że 1 metr kwadratowy to 1 zł. Czyli spawn 200x200 to 200 zł.

ale spawn 200x200 to nie 200 k^2 tylko 40000 k^2, prosze nie wprowadzac mlodych podczas aresztu domowego w jeszcze wieksza dezorientacje niz tvp

cieplutko pozdrawiam 😳

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...