gnomq 225 Opublikowano 8 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2020 Witajcie. Jak zrobić, że gracz po kliknięciu na przedmiot w GUI wykona komendę, która będzie dla niego zablokowana do wpisania na czacie. Jak wykonać tą komendę przez konsole? Próbowałem execute console command, niestety nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WIZIBANG 27 Opublikowano 8 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2020 (edytowane) command /guix: trigger: open chest with 3 row named "Cos Tam" to player set slot 0 of player's current inventory to paper named "&6Komenda" inventory click: if inventory name of current inventory of player is "Cos Tam": if clicked slot is 0: cancel event player command "komenda" command /komenda: trigger: open chest with 3 row named "Drugie cos tam" to player on command: if command is "komenda": cancel event 18 godzin temu, WIZIBANG napisał: command /guix: trigger: open chest with 3 row named "Cos Tam" to player set slot 0 of player's current inventory to paper named "&6Komenda" inventory click: if inventory name of current inventory of player is "Cos Tam": if clicked slot is 0: cancel event player command "komenda" command /komenda: trigger: open chest with 3 row named "Drugie cos tam" to player on command: if command is "komenda": cancel event Powinno być chyba dobrze nie sprawdzałem Edytowane 9 marca 2020 przez LeQuLa Łączę posty. Wstawiam w code/usuwam formatowanie. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 9 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gnomq 225
Witajcie. Jak zrobić, że gracz po kliknięciu na przedmiot w GUI wykona komendę, która będzie dla niego zablokowana do wpisania na czacie. Jak wykonać tą komendę przez konsole? Próbowałem execute console command, niestety nic się nie dzieje.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi