psychokillerv1 4 Opublikowano 21 października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 października 2014 Witam. Czy można w Skripcie zrobić listę zmiennych, która była by zapełniana kordami ? Czyli np wpisuje komendę /dodajspawn i ta komenda dodała by aktualne moje kordy do listy, z której pobierał bym potem przy respawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 21 października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 października 2014 Set {spawn} to location of player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piratjsk 698 Opublikowano 21 października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 października 2014 Można. Dodajesz do listy po prostu lokację np. gracza czyli location of player.command /dodajspawn [<text>]: trigger: add location of player to {spawny::*} # lub set {spawny::%arg%} to location of playerprzykładowe zastosowanie:on respawn: set {_spawn} to random element out of {spawny::*} teleport player to {_spawn} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psychokillerv1 4 Opublikowano 21 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 października 2014 (edytowane) @PiratJaskiniowy Próbowałem tak, ale pozycja się nie zapisuje, po prostu jest <none> Pomyliłem się w 1 znaku, działa dzięki. Do zamknięcia :) Edytowane 21 października 2014 przez psychokillerv1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
psychokillerv1 4
Witam.
Czy można w Skripcie zrobić listę zmiennych, która była by zapełniana kordami ?
Czyli np wpisuje komendę /dodajspawn i ta komenda dodała by aktualne moje kordy do listy, z której pobierał bym potem przy respawnie.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi