Salvador 1 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Witam, Szukam pluginu na AntiSpam i Cenzure na serwer minecraft Spigot 1.14.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Zobacz, czy to może Ci odpowiadaćZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Bierz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! masz tam wszystko co zechcesz, możesz wyłączyć niektóre funkcje itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salvador 1 Opublikowano 27 lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 2 minuty temu, LeQuLa napisał: Bierz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! masz tam wszystko co zechcesz, możesz wyłączyć niektóre funkcje itd. Własnie go widziałem pobrałem na serwer ale nie których funkcji sie nie dawało wyłaczyć itd albo po prostu ja tak dużego pluginu nie umiem konfigurować xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 28 minut temu, Salvador napisał: Własnie go widziałem pobrałem na serwer ale nie których funkcji sie nie dawało wyłaczyć itd albo po prostu ja tak dużego pluginu nie umiem konfigurować xd Z mojego doświadczenia wynika, że po prostu nie umiesz używać konfiguracji tego pluginu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Salvador 1
Witam, Szukam pluginu na AntiSpam i Cenzure na serwer minecraft Spigot 1.14.4
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi