Anakinek 0 Opublikowano 26 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2020 Uzywam samego pluginu IConomy, i gdy wgram UltraPVP normalnie daje po zabójstwie hajsik Lecz ja nie chce tego pluginu c; on death: victim is a player: attacker is a player: execute console command "money pay %player% 50" send "&cZabiles gracza&6 %victim%" to attacker To mi nie działa ;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 26 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2020 (edytowane) Zamień %player% na %attacker%... Edytowane 27 lutego 2020 przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość KuzynProcesor Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 on death: victim is a player: attacker is a player: execute console command "money pay %attacker% 50" send "&cZabiles gracza&6 %victim%" to attacker Jak działa poproszę o oraz o ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Anakinek 0
Uzywam samego pluginu IConomy, i gdy wgram UltraPVP normalnie daje po zabójstwie hajsik
Lecz ja nie chce tego pluginu c;
on death: victim is a player: attacker is a player: execute console command "money pay %player% 50" send "&cZabiles gracza&6 %victim%" to attacker
To mi nie działa ;c
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi