XziomekX 18 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Siema, jestem tutaj od jednego dnia więc chciałem się przywitać :D. Mam na imię Kacper, mam prawie 13 lat ( w maju będzie xD ), moim hobby jest: - Granie w gry komputerowe, - Pisanie pluginów, - Pisanie skryptów, - Obsługa TS3, - HTML & CSS, - PHP, - Zarządanie serwerem, - Rośliny :).- Sport W przyszłości chciałbym zostać programistą, jak kogoś to obchodzi... Jestem noobem dla jasności xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzypalonyOmlet 35 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Siemasz :)Btw nie pisz, że jesteś noobem, bo jeżeli znasz się choćby trochę na programowaniu to zapewne z łatwością przyjdzie ci pisanie skryptów :) (o ile chodziło o skrypty :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XziomekX 18 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Nie, to o przyszłości to o programy itp. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGmajster 49 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Zaczynasz w tym wieku, co ja zaczynałem. :) PHP, Hmm, chciałbym to zobaczyć... Jeżeli z PHP umiesz jedynie napisać "echo", to się tym bardziej nie chwal. :) Siemaneczko. :) theneuetimes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XziomekX 18 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Zaczynasz w tym wieku, co ja zaczynałem. :) Hmm, chciałbym to zobaczyć... Jeżeli z PHP umiesz jedynie napisać "echo", to się tym bardziej nie chwal. :) Siemaneczko. :) Teraz piszę sobie sklep sms połączony z authme, do końca to dobrze nie jest, ale działa! xD Więc potrafię coś więcej niż echo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGmajster 49 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Połączony chociaż z API? :) btw. żeby nie robić offtopu to ile miałeś lat, kiedy zacząłeś się bawić w htmlu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XziomekX 18 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 (edytowane) HTML to chyba jak miałem tak 12, taki początek bo to zaraz było w czerwcu ( a w maju mam urodziny , pod koniec ). Uczył mnie programista serwera 300 slotowego, na którym byłem moderatorem, serwer potem upadł ale moja wiedza została xD. Jak chcesz to masz:xxx Edytowane 14 kwietnia 2014 przez Sopher . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGmajster 49 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Można powiedzieć, że nawet fajnie Ci to wyszło, lecz do profesjonalisty to Tobie brakuje.Kilka uwag:- Zmień tło na jakieś ciemniejsze, lub zrób ramki ciemniejsze, tekst się zlewa z tłem- Zmień hosting CBA na CT8, jest o wiele lepszy.- Zrób e-mailowy kontakt, czyli po wypełnieniu pól wyśle do Ciebie wiadomość- Zrób system newsów- Po co robisz osobne foldery do kontaktu itd? Zrób przekierowanie np. test.php w .htaccess na /test :) XziomekX i theneuetimes 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XziomekX 18 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Ok, i tak strona jest bo jest, potem ją poprawię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy 548 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Siema i powodzenia na forum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi