Witam, ostatnio szukałem sobie jakiś skryptow i znalazłem skrypt na niby anty killaure i wygląda on tak, może ktoś dodac do tego, ze dostaje się efekt osłabienia i spowolnienia na 30 sekund, z góry dziekuje ;c
on damage:
if attacker is a player:
if attacker's tool is not any bow:
if distance between attacker and victim is greater than 4:
add 1 to {reach.%attacker%}
if {reach.%attacker%} > 5:
send "&8(&6ANTICHEAT&8)&f >> &4%attacker% :&cReach/KillAura" to all ops
else:
send "&8(&6ANTICHEAT&8)&f >> &4%attacker% :&cReach/KillAura" to all ops
stop
Pytanie
Anakinek 0
Witam, ostatnio szukałem sobie jakiś skryptow i znalazłem skrypt na niby anty killaure i wygląda on tak, może ktoś dodac do tego, ze dostaje się efekt osłabienia i spowolnienia na 30 sekund, z góry dziekuje ;c
on damage: if attacker is a player: if attacker's tool is not any bow: if distance between attacker and victim is greater than 4: add 1 to {reach.%attacker%} if {reach.%attacker%} > 5: send "&8(&6ANTICHEAT&8)&f >> &4%attacker% :&cReach/KillAura" to all ops else: send "&8(&6ANTICHEAT&8)&f >> &4%attacker% :&cReach/KillAura" to all ops stopOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/37073-dodanie-efektu-do-skryptu/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi