Blaze-Craft 0 Opublikowano 11 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2020 Witam czy mógłby ktoś zrobić / podesłać skrypt na grupowe tp? Oraz podesłać wymagania do tego skryptu? Oczekuje na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 11 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2020 9 minut temu, Blaze-Craft napisał: Witam czy mógłby ktoś zrobić / podesłać skrypt na grupowe tp? Oraz podesłać wymagania do tego skryptu? Oczekuje na odpowiedź Na jakiej zasadzie ma działać to grupowe tp? Aktualnie to mogę cię co najwyżej odesłać do funkcji, która tworzy losowe koordynaty: A jeżeli chodzi o wymagania to od razu mogę ci napisać że musisz posiadać plugin Skript w wersji przynajmniej 2.2 oraz nie możesz mieć silnika CraftBukkit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blaze-Craft 0 Opublikowano 11 lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2020 Dzk za pomoc 14 minut temu, PanMaruda napisał: Na jakiej zasadzie ma działać to grupowe tp? Aktualnie to mogę cię co najwyżej odesłać do funkcji, która tworzy losowe koordynaty: A jeżeli chodzi o wymagania to od razu mogę ci napisać że musisz posiadać plugin Skript w wersji przynajmniej 2.2 oraz nie możesz mieć silnika CraftBukkit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Blaze-Craft 0
Witam czy mógłby ktoś zrobić / podesłać skrypt na grupowe tp? Oraz podesłać wymagania do tego skryptu? Oczekuje na odpowiedź
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi