Misio12320 32 Opublikowano 7 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2020 Witam. Napisze mi ktoś skrypt na wrzucenie monety do hoppera? Chodzi o to, gdy wrzucę diament do hoppera powinno przeskanować czy to jest przedmiot wymagany. Jeżeli to jest inny przedmiot to powinien go citizen wyrzucić.. 1.15.2, 2.5-alpha1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 112 Opublikowano 7 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2020 (edytowane) Wędke a nie rybę! on hopper pickup: if event-item is grass: cancel event drop event-item at location of event-block Edytowane 7 lutego 2020 przez MrJuliusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misio12320 32 Opublikowano 8 lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2020 A coś bez addona SharpSK? Np on pickup itp? on pickup: event-block is hopper: drop event-item at location of event-block to mi nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Misio12320 32
Witam. Napisze mi ktoś skrypt na wrzucenie monety do hoppera? Chodzi o to, gdy wrzucę diament do hoppera powinno przeskanować czy to jest przedmiot wymagany. Jeżeli to jest inny przedmiot to powinien go citizen wyrzucić.. 1.15.2, 2.5-alpha1
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi