awtawt 0 Opublikowano 29 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2020 Witam! Da się zrobić tak, że elytra będzie przypisana do gracza? tzn, ze gdy ten gracz zdobedzie elytre(ze smoka, tez mam na to skrypt) i zaden inny gracz nie bedzie mogl jej zalozycz czy tez na niej poleciec? Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 29 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2020 Da. Daj Ten Skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 awtawt 0 Opublikowano 30 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2020 (edytowane) 20 godzin temu, xAxee napisał: Da. Daj Ten Skrypt on death of ender dragon: wait 1 tick launch ball large firework colored purple at victim drop elytra of curse of vanishing at victim wait 2 seconds launch ball large firework colored purple at victim wait 2 seconds launch ball large firework colored purple at victim jakbyś to napisał to byłbym bardzo wdzięczny:) Edytowane 30 stycznia 2020 przez TakiJakTy Łącze posty i wstawiam w code. Notatka dodana przez TakiJakTy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 on death of ender dragon: wait 1 tick launch ball large firework colored purple at victim drop elytra of curse of vanishing named "&7Elytra: &6%attacker%" at victim wait 2 seconds launch ball large firework colored purple at victim wait 2 seconds launch ball large firework colored purple at victim on sharpsk armor equip: if type of event-item is elytra: if name of event-item is not "&7Elytra: &6%player%": cancel event jak tam to twoje pisanie? @awtawt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WiecznyRD 0 Opublikowano 8 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2020 Czy tylko ja mam jakiś błąd że elytra wylatuje mi z enchatem "klątwa znikania"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
awtawt 0
Witam! Da się zrobić tak, że elytra będzie przypisana do gracza? tzn, ze gdy ten gracz zdobedzie elytre(ze smoka, tez mam na to skrypt) i zaden inny gracz nie bedzie mogl jej zalozycz czy tez na niej poleciec? Z góry dziękuje za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi