Kozaczekkw 16 Opublikowano 29 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2020 (edytowane) Witam, mam mały problem. Wyskakuje błąd: Can't understand this condition/effect create hologram "Test" at location of player Posiadam Plugin HolographicDisplays. Jeśli macie jakąś inną metodę na hologram to bardzo proszę Z góry dzięki. Edytowane 29 stycznia 2020 przez Kozaczekkw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 29 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2020 Aby stworzyć hologram pluginem HolographicDisplays wpisz komendę /hd create <nazwa> I nie wiem poco tworzysz hologram w skryptcie skoro masz ten plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozaczekkw 16 Opublikowano 29 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2020 1 minutę temu, TakiJakTy napisał: Aby stworzyć hologram pluginem HolographicDisplays wpisz komendę /hd create <nazwa> I nie wiem poco tworzysz hologram w skryptcie skoro masz ten plugin. Chce tego użyć w np. on place. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 29 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2020 Tylko że ta komenda może być tylko wykonana przez gracza o ile się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozaczekkw 16 Opublikowano 29 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2020 1 minutę temu, TakiJakTy napisał: Tylko że ta komenda może być tylko wykonana przez gracza o ile się nie mylę. Ok, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 29 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kozaczekkw 16
Witam, mam mały problem. Wyskakuje błąd: Can't understand this condition/effect
create hologram "Test" at location of player
Posiadam Plugin HolographicDisplays.
Jeśli macie jakąś inną metodę na hologram to bardzo proszę
Z góry dzięki.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi