MrLucyferek 10 Opublikowano 11 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2020 (edytowane) Pomoże ktoś? Z góry dziękuję chodzi mi oto aby otrzymane obrażenia odjąć od danych punktów ... czy jakoś tak . tylko nigdzie nie mogę znaleźć jak to zrobić kod: on damage of player: cancel event remove damage count from {AHP.%victim%} Edytowane 31 stycznia 2020 przez TakiJakTy Wstawiam w code. Notatka dodana przez TakiJakTy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrLucyferek 10 Opublikowano 11 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2020 (edytowane) W dniu 11.01.2020 o 21:28, MrLucyferek napisał: Pomoże ktoś? Z góry dziękuję chodzi mi oto aby otrzymane obrażenia odjąć od danych punktów ... czy jakoś tak . tylko nigdzie nie mogę znaleźć jak to zrobić kod: on damage of player: cancel event remove damage count from {AHP.%victim%} dobra ogarnełem to po kimbinowaniu kod: on damage of player: cancel event set {_damage} to damage wait 0.1 second remove damage from {AHP.%victim%} Edytowane 31 stycznia 2020 przez TakiJakTy Wstawiam w code. Notatka dodana przez TakiJakTy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrLucyferek 10
Pomoże ktoś? Z góry dziękuję
chodzi mi oto aby otrzymane obrażenia odjąć od danych punktów ... czy jakoś tak . tylko nigdzie nie mogę znaleźć jak to zrobić kod:
on damage of player: cancel event remove damage count from {AHP.%victim%}
Wstawiam w code.
Notatka dodana przez TakiJakTy
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi