trusak55 0 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2014 WItam.Czy jest mozliwosc zrobienia Pluginu Multiverse-Inventories w Pluginie Skript?Jezeli tak, to prosze o napisanie czegos takiego dla mnie :D.Za pomoc daje + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2014 Wytłumaczysz dlaczego chcesz to zrobić? Ja polecam plugin Multiverse Inventories . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 trusak55 0 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Poniewaz w Multiverse-Inventories gdy przechodzisz do innego Swiata to cie laguje przez okolo 4 - 7 sekund, a po 2. chcem zaoszczedzic Pamiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrSkypePL 4 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2014 Raczej się nie da. Tak jak patison polecam Multiverse-Inventories Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2014 Raczej się nie da. Tak jak patison polecam Multiverse-InventoriesMoże i sie da ale bedzie meega lagowac serwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warpath124 8 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2014 Czemu mega lagować ?np. jak masz tp na świat czyli /tp kupato dajeszon command /tp kupa:i zapisujesz itemy do listy oddzielnej do każdego światu a później gdy wracaszodczytujeszi tyle ;daktualnie niemam czasu tego napisać ale jeśli będę miał wolny czas to ci to napisze lecz lepiej by było gdybyś zrobił to sam ponieważ musisz dać do każdego swojego światu inną liste a nieznam listy twoich światów chyba że dałbym opcje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
trusak55 0
WItam.Czy jest mozliwosc zrobienia Pluginu Multiverse-Inventories w Pluginie Skript?Jezeli tak, to prosze o napisanie czegos takiego dla mnie :D.
Za pomoc daje +
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi