Arkinsonx 0 Opublikowano 16 października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 października 2014 Zrobi ktos mi skrypt na plecak ??Miejsca w plecaku jest jak w normalnej pojedynczej skrzyni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkinsonx 0 Opublikowano 27 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 października 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 27 października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 października 2014 A mógłby być to plugin, właśnie przed chwilkę znalazłem i przetestowałem go, ma fajną opcję do ustawienia w configu, aby po zginięciu zawartość plecaka również wypadała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekqa 5 Opublikowano 27 października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 października 2014 A mógłby być to plugin, właśnie przed chwilkę znalazłem i przetestowałem go, ma fajną opcję do ustawienia w configu, aby po zginięciu zawartość plecaka również wypadała ?Realistic backpack czy jakoś tak nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 27 października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 października 2014 Nie, plugin BackPack,Link - KLIKJeśli byś był zainteresowany pobraniem musisz kliknąć guzik download znajdujący się pod filmikiem, gdyż na pasku po prawej nie ma tej wersji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arkinsonx 0
Zrobi ktos mi skrypt na plecak ??
Miejsca w plecaku jest jak w normalnej pojedynczej skrzyni ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi