Skocz do zawartości

Virtuosso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

img%5D

Vangardia.net

Cześć, poszukuję odpowiednich ludzi do pomocy w realizacji projektu serwera Vangardia.net, który....

Coś krótko o mnie:

Jestem Virtuoz. Od wielu lat śledzę community minecrafta i obserwuję sytuację jaka występuje, dzięki tej wiedzy jestem w stanie ocenić co aktualnie jest popularne, jak ludzie postępują i przez co w większości przypadków polegają.

W międzyczasie oferuje usługi jako profesjonalny budowniczy(głównie klienci z zagranicy i więksi gracze z Polski) - 

Jestem również osobą, która na serwerze będzie zajmowała się marketingiem (po tych wielu latach sieć kontaktów jest naprawdę duża i jestem w stanie dojść niemalże do każdej osoby bez większych problemów).

W dużym skrócie: Mam doświadczenie min. w: zarządzaniu ludźmi, kontaktu z klientami, marketingu, sprzedaży, delegowaniu, rozpoczynaniu start upów, prowadzeniu projektów.

Serwer Vangardia.net co to takiego i jaki jest nasz cel?

Naszym celem jest zostać serwerem, który będzie oferował graczom bardzo wysoki komfort grania oraz posiadał bardzo silne community, dzięki któremu będziemy w stanie przetrwać nawet w ciężkich chwilach.Dokładny cel to posiadanie stałego community w ilości 200 graczy oraz silnej marki na skalę Polski.

Nasze priorytety.

Sprawienie aby gracz :

* Poczuł się najważniejszy na serwerze

* Dostarczenie mu ogromnej ilości rozrywki

* Czuł się dobrze grając u nas

* Czuł się częścią naszego community

Założenia te będą realizowane w pierwszej kolejności, niezależnie od tego jak sytuacja się potoczy

nasz serwer będzie do tego dążył i to jest sprawa najwyższej wagi.Nie ukrywam również, że serwery tworzy się

w celach zarobkowych, jednakże u nas na pierwszym miejscu będzie zawsze gracz i ta zasada pozostanie niezmienna.

--------------------------------------------------------------------------

Od czego zaczniemy ten projekt:

1 - Naszym pierwszym zadaniem będzie zebranie grupy miłośników, którzy będą swoją energią pchali innych do działania.

2 - Stworzenie silnego brandu jakim będzie serwer Vangardia.net

3 - Na podstawie analizy potrzeb graczy wybierzemy ten tryb, który ma wysokie zainteresowanie i mało konkurencyjny

4 - Rozmowa z graczem, dotarcie do jego potrzeb i realizowanie

[Proces ten będzie się cały czas powtarzał]

5. Buduję mapę, zamawiamy trailer, kupuje maszynę i zaczynamy.

*UWAGA! Naszym celem nie jest wynalezienie od nowa elektryczności, ale wybranie niszy i udoskonalenie słabych, niestabilnych procesów tymi najwyższej jakości.*

Może znajdziesz u mnie stanowisko, które Cie zainteresuje: 

1. Doświadczony programista

2. Doświadczony administrator

3. Każde inne stanowisko, które okaże się pomocne

Rola i zadania każdej z wyżej wymienionych osób jest raczej oczywista.

Wynagrodzenie:

Szanuje pracę każdej osoby i nie zostawię nikogo kto ze współpracy ze mną wyszedł źle, w zależności od sytuacji jestem w stanie wynagrodzić Was min: 

* Udziałami z serwera

* Wynagrodzeniem pieniężnym

* Inne ( jestem otwarty na propozycje)

Wynagrodzenie będzie zależne od:

-  Efektu pracy

- Wszystkie czynniki, które pozwoliły dojść Tobie do skończenia pracy(doświadczenie, zaangażowanie, wykonana praca, czas realizacji, zachowanie)

Zainteresowany?

Kontakt:

- Discord: Virtuoz#0457

- wiadomość prywatna na forum

• 1 miesiąc temu...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...