Virtuosso 38 Opublikowano 19 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2019 Vangardia.net Cześć, poszukuję odpowiednich ludzi do pomocy w realizacji projektu serwera Vangardia.net, który.... Coś krótko o mnie: Jestem Virtuoz. Od wielu lat śledzę community minecrafta i obserwuję sytuację jaka występuje, dzięki tej wiedzy jestem w stanie ocenić co aktualnie jest popularne, jak ludzie postępują i przez co w większości przypadków polegają. W międzyczasie oferuje usługi jako profesjonalny budowniczy(głównie klienci z zagranicy i więksi gracze z Polski) - Jestem również osobą, która na serwerze będzie zajmowała się marketingiem (po tych wielu latach sieć kontaktów jest naprawdę duża i jestem w stanie dojść niemalże do każdej osoby bez większych problemów). W dużym skrócie: Mam doświadczenie min. w: zarządzaniu ludźmi, kontaktu z klientami, marketingu, sprzedaży, delegowaniu, rozpoczynaniu start upów, prowadzeniu projektów. Serwer Vangardia.net co to takiego i jaki jest nasz cel? Naszym celem jest zostać serwerem, który będzie oferował graczom bardzo wysoki komfort grania oraz posiadał bardzo silne community, dzięki któremu będziemy w stanie przetrwać nawet w ciężkich chwilach.Dokładny cel to posiadanie stałego community w ilości 200 graczy oraz silnej marki na skalę Polski. Nasze priorytety. Sprawienie aby gracz : * Poczuł się najważniejszy na serwerze * Dostarczenie mu ogromnej ilości rozrywki * Czuł się dobrze grając u nas * Czuł się częścią naszego community Założenia te będą realizowane w pierwszej kolejności, niezależnie od tego jak sytuacja się potoczy nasz serwer będzie do tego dążył i to jest sprawa najwyższej wagi.Nie ukrywam również, że serwery tworzy się w celach zarobkowych, jednakże u nas na pierwszym miejscu będzie zawsze gracz i ta zasada pozostanie niezmienna. -------------------------------------------------------------------------- Od czego zaczniemy ten projekt: 1 - Naszym pierwszym zadaniem będzie zebranie grupy miłośników, którzy będą swoją energią pchali innych do działania. 2 - Stworzenie silnego brandu jakim będzie serwer Vangardia.net 3 - Na podstawie analizy potrzeb graczy wybierzemy ten tryb, który ma wysokie zainteresowanie i mało konkurencyjny 4 - Rozmowa z graczem, dotarcie do jego potrzeb i realizowanie [Proces ten będzie się cały czas powtarzał] 5. Buduję mapę, zamawiamy trailer, kupuje maszynę i zaczynamy. *UWAGA! Naszym celem nie jest wynalezienie od nowa elektryczności, ale wybranie niszy i udoskonalenie słabych, niestabilnych procesów tymi najwyższej jakości.* Może znajdziesz u mnie stanowisko, które Cie zainteresuje: 1. Doświadczony programista 2. Doświadczony administrator 3. Każde inne stanowisko, które okaże się pomocne Rola i zadania każdej z wyżej wymienionych osób jest raczej oczywista. Wynagrodzenie: Szanuje pracę każdej osoby i nie zostawię nikogo kto ze współpracy ze mną wyszedł źle, w zależności od sytuacji jestem w stanie wynagrodzić Was min: * Udziałami z serwera * Wynagrodzeniem pieniężnym * Inne ( jestem otwarty na propozycje) Wynagrodzenie będzie zależne od: - Efektu pracy - Wszystkie czynniki, które pozwoliły dojść Tobie do skończenia pracy(doświadczenie, zaangażowanie, wykonana praca, czas realizacji, zachowanie) Zainteresowany? Kontakt: - Discord: Virtuoz#0457 - wiadomość prywatna na forum bludis i Gonti 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtuosso 38 Opublikowano 23 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2020 W dalszym ciągu potrzebujemy osób do współpracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi